Digitális munkarend - elemző tanulmány

Március 15-én, hétfőn digitális munkarendre tértünk át. Egy izgalmas tanulási szakasz kezdődött, de ezúttal a katedra mindkét oldalán. Egymásra figyelés, nyitottság, lelkes beleugrás, megtorpanás, kísérletezés, elkeseredés, soraink rendezése, munkarendünk megszilárdulása, elfáradás, kimerülés... sokféle stádiuma, "arca" volt e három hónapnak. Hiszem azt, hogy e tanulás tapasztalatából sokat kell és érdemes is magunkkal vinnünk.

Május elején egy átfogó kutatást végeztünk a Piarista Tartományban 3168 fő részvételével. Valamennyi diákunknak, tanárunknak és a szülőnek is módjában állt kitölteni a kérdőívet. Köszönjük, hogy visszajeleztek (iskolánkból több mint 400-an), hogy írtak szöveges válaszokat, bátorítottak, köszönetüket fejezték ki, s nehézségeiket is jelezték. Igyekeztünk mindent megtenni, bízom benne, sikerült előre lépni minden nehéz kérdésben.

A mellékletben olvasható izgalmas munka visszarepít minket az időben, s az egész 3 hónapos digitális tanulástámogatási folyamat megéléséről ad átnézeti képet a diákok, tanárok és szülők szemüvegén keresztül.
digitalis-munkarendunk-vacott.pdf (429 kB)

Köszönjük mindenki kitartását, munkáját, türelmét!

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo