Fenntarthatósági témahét

Örömmel adunk hírt iskolánk első fenntarthatósági témahetéről. Az alábbi projekteket diákjaink találták ki, ők szervezik. A héten több tanítási órán is szóba kerül a fenntarthatóság, környezetvédelem kérdése. Csatlakozzatok, vegyetek részt a sok, színes programban!

2019. március 18-22.

HÉTFŐ: mindenki hozzon magával KULACSOT a PET palack helyett! Találkozzunk a nagyszünetben az első emeleti aulában, és csináljuk egy közös fotót!

KEDD: Ha van olyan ruhád, amit márnem hordasz, DE még jó állapotban van, akkor hozd be, és csináljunk egy turit! FONTOS: 7:30 és 7:50 KÖZÖTT ADD LE A MEGUNT RUHADARABOKAT (a bejáratnál leszünk). A nagyszünetben pedig divatbemutatót láthattok a turis ruhákból! (első emeleti aula)

SZERDA: Órák után gyertek le a földszinti aulába az osztályban található szemetesekkel együtt, és válogassuk szét közösen a szemetet! GUMI- VAGY NEJLONKESZTYŰT BIZTOSÍTUNK! Nézzük meg, mennyi szemetet termelünk naponta!

CSÜTÖRTÖK: A nagyszünetben EGÉSZSÉGES BÜFÉ lesz! Készítsd a hasadat, meg a pénztárcádat...

PÉNETEK: A hét zárásaképpen csomagold uzsonnádat szalvétába vagy uzsonnás dobozba alufólia vagy folpack helyett!  A hetet pedig egy közös szemétgyűjtéssel koronázzuk meg! Ha van időd és kedved egy jócselekedethez, mindenképp tarts velünk!

 

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo