JELENTKEZÉS AZ IDEI BASZK CSEREPROGRAMRA

Kedves 8-11. évfolyamos Diákjaink, kedves Szülők!

Amennyiben Pedro Aguado generális atya látogatását követően, vagy netán más indíttatásból kedvet kaptatok hozzá, hogy Ti is megtapasztaljátok, milyen a piarista diákok élete Kalazancius hazájában, itt az idő, hogy jelentkezzetek az idei programra!

Részletek és jelentkezés az alábbi linken.

Határidő: 2020. január 31. Maximum létszám: 37 fő.

Nagy élmény vár rátok, s baszk barátaink videóüzenetet is küldtek nektek. Várják a veletek való találkozást és várnak Titeket Vitoriában, a spanyolországi baszk tartomány fővárosában. Érdekességképpen ez Európa zöld fővárosa is. A videón több olyan helyszínt is láthattok, amelyeket a programhoz kapcsolódók személyesen is láthatnak majd. Találkozás, kapcsolódás, barátságok várnak rátok, ránk!

Kedves Diákok!
2020 március 5 és 12 között immáron harmadik alkalommal 37 spanyol diák érkezik iskolánkba a Vitoria-Gasteizben működő piarista testvériskolából. A kommunikáció nyelve az angol lesz. Ugyanezen diákok május 11-18 között  vendégül látnak bennünket a spanyolországi Baszkföld fővárosában, Vitoriában. A programon való részvétel költsége várhatóan
115  000 ft lesz. Ez tartalmazza a spanyol diákok összes itteni programjának költségét és a magyar diákok kiutazásával kapcsolatos valamennyi költséget (kivéve költőpénz). Az első részletet (80 ezer forint) január 20-ig kérjük befizetni, hogy a repülőjegyek vásárlását mielőbb megkezdhessük.

AKI TÖBB DIÁKOT IS TUD FOGADNI, az kérem, az űrlap megfelelő részében ezt jelezze. Ez esetben a részvétel költsége 10 ezer ft-tal kevesebb lesz.

LEHETŐSÉG VAN ARRA IS, HOGY CSAK FOGADJ DIÁKOT, és ne az idén, hanem majd egy másik kiutazáson vegyél részt. Aki csak fogadni szeretne, az is töltse ki a jelentkezést és jelölje be a " az idén csak fogadni szeretnék" opciót. Aki csak fogad, az a kérdőív megfelelő részében jelezze ezt!

AKIK TAVALY FOGADTAK DIÁKOT, DE MOST SZERETNÉNEK KIUTAZNI, azok is itt jelentkezzenek. Nekik a kiutazás költsége várhatóan 80-90 ezer ft lesz.

A programon résztvevő diákoktól felelős magatartást várunk, mellyel iskolánkat képviselik, és amellyel a cserekapcsolat sikerét és jövőjét is megalapozzák.

Kérdéseitekkel Kósa Klára tanárnőhöz fordulhattok bizalommal, de kérlek, előtte olvassátok el az alábbi linkben szereplő információkat!

https://docs.google.com/a/vac.piarista.hu/forms/d/1ZtbUOSnK80gqmreZlIP7XkcrSc5Oxxpio9jpFvsBdLA/edit?usp=drive_web

 

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo