MEGHÍVÓ CSALÁDOS TÁBORBA

A KÖSZI – közösségi szemléletformálás az iskolában és azon túl – projekt keretében táborba hívjuk a piarista iskolákba járó fiatalokat családtagjaikkal, és különös szeretettel várjuk a kapcsolódó nagyszülőket.

A családi tábor egy olyan hely, ahol több generáció együtt gondolkodhat, tanulhat, játszhat, szórakozhat. A közösségi felelősségvállalás témájához kapcsolódó műhelyeken, foglalkozásokon tanuló közösségekké alakulva megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat, dilemmáinkat. Szakemberek bevonásával kereshetünk válaszokat, jó gyakorlatokat.

Azt szeretnénk, ha azok a személyek vonódnának be első körben, akik megszólítva érzik magukat a téma által. Így a saját motivációikat továbbfejlesztve hiteles képviselőivé válhatnak annak a fontos ügynek, amit a KÖSZI projekt hirdet: szemlélőből aktív cselekvőkké válnak a közösségben.

Kérjük, hogy a családok egy motivációs levélben fogalmazzák meg, miért és milyen önkéntes tevékenységgel csatlakoznának szívesen a táborhoz. (pl. kötés, horgolás tanítása vagy egyéb kézműves programok, játék, dal tanítása, lelki programok… és bármi más)

A tábor időpontja: 2019. július 27-31.
Helyszín: Nagykanizsa - a piarista iskola kollégiuma

A tábor a résztvevők számára ingyenes, de az utazást önállóan kell megoldani, és valamilyen fent jelzett önkéntes tevékenységet várunk a felnőtt táborlakóktól.
A jelentkezés feltétele, hogy legyen a családnak piarista iskolába járó gyermeke.

A jelentkezéseket az alábbi linken várjuk 2019. május 24-ig
Jelentkezés_KÖSZI Nyári tábor

Kérjük, a motivációs leveleket május 27-ig a következő e-mail címre küldjék: toth.krisztina@piarista.hu

A táborba való bekerülést befolyásolja:
- a jelentkezés sorrendje
- a családok által írt motivációs levél
- előnyt élveznek a kortárs segítő képzésen részt vett diákok és családjaik

A tábor keretei azt teszik lehetővé, hogy iskolánként, várhatóan 2-3 család tud csatlakozni.

BM-18-0080KÖSZI Közösség és szemléletfejlesztés az iskolában és azon túl pályázat keretében a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósul meg a program.

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo