Mindszenty kerékpáros zarándoklat

Az iskolánk túraközösségének (Laudetour) visszatérő programja május elején a Mindszenty kerékpáros zarándoklat az esztergomi bazilikába, rendszerint a Váci Kolping Családhoz csatlakozva.

Mindszenty József bíboros-hercegprímás (1892-1975) újratemetésének 30. évfordulója van ebben az évben, erre az alkalomra bemutatott szentmise május 8-án, szombaton 10:30-kor kezdődik Esztergomban.

Részletei itt olvashatóak: https://mindszentyalapitvany.hu/aktualis/

Találkozzunk május 8-án, szombaton reggel 6:45-kor a Dóm-téren (Konstantin tér), indulás 7 órakor. A táv nem hosszú, de korán kell indulnunk, hogy résztvehessünk a szentmisén.

Később is van lehetőség becsatlakozni a 8 órai kompnál Nagymaroson. (És persze, aki a biciklis zarándoklat részét kihagyná, autóval, tömegközlekedéssel is csatlakozhat a szentmisére).

A hazaérkezés délután 16-17 óra körül várható.

A megszokott módon bukósisak, láthatósági mellény, maszk (ill. pénz a kompra) legyen mindenkinél. Lakat, biciklizár is jól jöhet.

Aki esetleg nem tudna részt venni az eseményen, interneten keresztül tudja követni élő adásban (Mária Rádió, Magyar Katolikus Rádió).

Továbbítsá(to)k bátran ezt a levelet azoknak, akiket érdekelhet.

Aki utólag csatlakozna, lemaradt, vagy érdeklődik a zarándoklat részleteiről, az hívja Menyhárt Gellértet (12.A) a +36 30 507 9242 telefonszámon vagy írjon levelet a gellertmenyhart@gmail.com címre.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo