Tájékoztató az osztályozó vizsgákról

OSZTÁLYOZÓ VIZSGÁK 2018.

Gyakorlati osztályozó vizsga informatikából:
• 2018. április 12., 14:00-tól

Írásbeli osztályozó vizsgák idegen nyelvből:
• 2018. április 20., péntek, 14:00., (90 perc)

Szóbeli osztályozó vizsgák idegen nyelvből:
• 2018. április 23-27. között.

Az idegen nyelvi írásbeli és szóbeli vizsgák beosztását április 20-ig közzétesszük a honlapon, illetve a tanári előtti faliújságon.

Tudnivalók az előrehozott érettségi vizsgáról a 100/1997. (VI.13.) Kormányrendelet értelmében:

„9.§ (3) Előrehozott érettségi vizsga a tanulói jogviszony fennállása alatt, a helyi tantervben a jelentkező számára az adott tantárgyra vonatkozóan meghatározott követelmények teljesítését követően a középiskolai tanulmányok teljes befejezését megelőző első vagy második tanév május-júniusi vizsgaidőszakában első alkalommal letett érettségi vizsga, amelyre a 12. § (1) bekezdésében meghatározott idegen nyelvekből, továbbá informatikából kerülhet sor.”
(6) Szintemelő érettségi vizsga egyes vizsgatárgyból a középszinten sikeresen befejezett érettségi vizsgának az emelt szintű érettségi vizsgán első alkalommal történő megismétlése. A tanulói jogviszony fennállása alatt, a középiskolai tanulmányok teljes befejezése előtt szintemelő érettségi vizsgát a 12. § (1) bekezdésében meghatározott idegen nyelvekből, továbbá informatikából lehet tenni.
12. § (5) A sikertelen előrehozott érettségi vizsgát vagy a középiskolai tanulmányok teljes befejezését megelőzően tett szintemelő érettségi vizsgát követően az adott vizsgatárgyból javító és pótló vizsgára legkorábban a rendes érettségi vizsga vizsgaidőszakára vonatkozóan lehet jelentkezni.”

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo