Elhunyt Kiss Csaba öregdiákunk, solymári plébános

2021. február 16-án, életének 40., papságának 14. évében súlyos betegségben, szentségekkel megerősítve tért haza Teremtőjéhez.

Kiss Csaba 1981. december 9-én született Budapesten. 2000-ben érettségizett iskolánkban a váci Piarista Gimnáziumban. 2007. június 23-án szentelték pappá Székesfehérváron. Felszentelése után Rómában, a Katedra Oltárnál mondta az újmiséjét.

Lelki üdvösségéért 2021. március 4-én csütörtökön 10 órakor mutatnak be szentmisét a Solymári Római Katolikus Plébániatemplomban. Földi maradványait a szentmise után a Solymári Római Katolikus temetőben (Mátyás u. - Vasút u. kereszteződése felől) helyezik örök nyugalomra.

https://www.szfvar.katolikus.hu/uploads/menu/11235/fajlok/kisscsaba_gyaszjelentes.pdf

Így emlékezünk Rá:

Egy egészen különleges előadásban Jézust játszotta a Budaörsi Passióban 2012-ben. Ez a felvétel Tőle is ajándék nekünk. 

 

Káplánként szolgálta Budaörs híveit 2007 és 2011 között, majd 2011-ben Velence plébánosa lett. 2014-től Solymáron szolgált a Szűz Mária neve-templom plébánosaként, filiaként ellátva Pilisszentivánt is.

Ő volt az, aki a Covid berobbanásakor azzal az ötlettel állt elő, hogy ajándék gokartozással kellene jobb otthoni tanulásra ösztönözni a helyi gyerekeket. És Ő volt az aki a helyi motorosklub tagjaként megszervezte a mentőmotorosoknak szánt adományok összegyűjtését, átadását. A solymári templom felújítása is a nevéhez kötődik. 

Temetéséről később rendelkeznek. Adj, Uram, örök nyugodalmat neki!

Isten veled, Kacsa! 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo