Menza - aktuális heti menü

21. hét

2019. május 20. - május 24.

EBÉD

 HÉTFŐ

 KEDD

 SZERDA

 CSÜTÖRTÖK

  PÉNTEK

Zöldborsó leves

 Vegyes gyümölcsleves

 Paradicsom leves

Karalábéleves

Zöldségleves

Sonkástészta

Grillcsirkemell, petrezselymes törtburgonya, csemege uborka

Rántott karfiol, kenyér

Brassói aprópecsenye, hasábburgonya

Sajtos frosta halfilé, bulgúr

 Narancs    Müzli

Túrórudi

Cseresznye

Az étlapváltozás jogát fenntartjuk! 

Csabai Jánosné, Angéla - élelmezésvezető

Általános tájékoztató

A menzaigényléseket évközben is le lehet adni az alábbi formában:

Az igénylő nyomtatvány letölthető innen: menzaigenyles-osszevont-2018_19.pdf (178 kB)

Igazolás a kedvezményes étkezésre

A kedvezményes étkezőknek a kedvezményre jogosultságot igazolniuk kell! Aki az év elején ingyentankönyv miatt nyújtott be hatósági igazolást, annak nem kell megismételnie, elegendő egy igazolás.

Az igazolást a családi pótlék (nevelési ellátás, iskoláztatási támogatás) folyósításáról a Pest Megyei Kormányhivatal Családtámogatási osztályán lehet kérni. Az ügyintézésre három lehetőség van:

1. Leggyorsabb módja személyesen a Vác, Dr. Csányi krt. 16. számon található épületben. Az igazolást már az ügyintézéskor kiadják.

2. Telefonon is be lehet jelenteni az igényt, ezután postán küldik ki az igazolást 5 napon belül. Telefonszámok, ügyfélfogadás, egyéb információk itt találhatók: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/pest-megyei-kormanyhivatal-jarasi-hivatalai/vaci-jarasi-hivatal/csaladtamogatasi-osztaly-i

3. A fenti módon igényelt igazolást e-mail cím megadásával lehet kérni e-mailben is: csaladtamogatas.vac@pest.gov.hu.

Lemondás (A lemondási időpont változott!)

A tanuló betegsége, hiányzása miatti a lemondásokat telefonon (+36 27 502-480, 128-as mellék, illetve a menza@vac.piarista.hu címen tudjuk fogadni minden reggel 8-ig. Ekkor rögzítjük ugyanis, hogy hány adagot főzzön aznap a konyhánk. Kérem, ez ügyben ne az osztályfőnököket keressék!

Elsősorban e-mailben várjuk az üzeneteket, mivel az egyetlen központi telefonvonal túlterheltsége miatt előfordulhat, hogy a menzalemondás nem fut be időben. Telefonálni 6 órától lehetséges, így elkerülhető a legzsúfoltabb telefonos időszak.

Kedves Szülők! Számunkra nagyon fontos, hogy az ebédet időben lemondják, amennyiben gyermekük nem tud iskolába jönni. Szeretnénk, ha nem maradna ki nem osztott és kidobásra ítélt étel.

Dokumentumok

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka