Tanármobilitások

ERASMUS+  - Tanáraink lelkesednek!

2022. augusztus 23-án került sor az idén nyáron lezajlott tanári mobilitások beszámolóira. A kollégáink örömmel értesültek a méhecskék szorgalmával összegyűjtött tapasztalatok, élmények, tanulságok, nemzetközi kapcsolatok sokaságáról.

Meghirdettünk másnapra egy mini-képzést is (Kósa Klára és Barsi Boglárka). Nagy örömünkre nyolc pedagógus résztvevő kapott mélyebb betekintést iskolánk ERASMUS+ tervének céljaiba, elérésük tervezett eszközeibe, valamint a tanár- és diákmobilitások tervezésének (a partnerkeresés, téma- és helyszínválasztás), megvalósításának lehetséges módjaiba és felületeinek használatába (katalógusok, eTwinning…). Rengeteg kérdésükkel adták tanújelét lelkes érdeklődésüknek.

Ezzel a jövőben bővíteni tudjuk a diákcsoportos mobilitások kísérését, szervezését is vállaló kollégáink körét. Hosszú távon célunk, hogy tantestületünk legalább fele részesüljön valamilyen módon az ERASMUS+ révén a nemzetköziesítés gazdagító, emberileg és szakmailag is frissítő hatásaiból, és ezzel intézményünk azzá a nyitott, befogadni és adni tudó nemzetközi színtérré legyen, amelynek ERASMUS+ tervünkben megálmodtuk.

A tanév során, az októberi ERASMUS+-napok és más iskolai rendezvények keretében további, a nagyobb nyilvánosság számára is látogatható disszeminációs alkalmaink lesznek.

Beszámolók

>> VISSZA A FŐOLDALRA

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo