Hírek, események

Bedő Imre a váci PIAR-ban

Előadása címe: A biztonságot adó Férfi!

Ha megkérdezünk 100 Nőt, hogy mit szeretne egy Férfitól, 95-en első helyre a biztonságot teszik.

* Mit jelent a nőknek a biztonság?
* Mit tehet a XXI. századi Férfi?
* Megérthető-e a Nők igénye, vágya? Teljesíthető-e? Milyen helyzetben van, milyen folyamatokon megy át, és milyen lehetőségei vannak a mai Férfinak?
* Milyen utat kell bejárni, mibe kell beavatódni?

Megtudhatjuk, hogy mindez hogyan áll össze a biztonságot nyújtó Férfivá, mi a teendő ma férfiként, illetve hogyan segíthetik a Nők ezt a folyamatot.
Férfias megközelítése a hölgyeknek is más szemszöget biztosít, a felismerések és kézen fekvő megoldások segítenek, kapaszkodókat nyújtanak a mindennapokban.

És összehozzák, szövetségükben megerősítik a Férfit és a Nőt!


Bedő Imre a közel 150.000-es követőtáborral rendelkező, rendszeres média jelenléttel bíró Férfiak Klubja alapítója. Férfi, férj, apa és társadalmi felelősség által vezérelt értelmiségi. Az erdélyi születésű közgazdász befektetési banki szakember volt, majd iparvállalati csúcsvezető, később saját vállalkozásait vitte sikerre. A Férfiak Klubja Férfimotivációs társadalmi szervezetét 2013-ban hozta létre összefogást hirdetve az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadására.

2016-ban kiadott "Férfienergia" és a 2018-ban kiadott "Megbízható férfi" című sikerkönyveit férfiak és nők, szakemberek ezrei forgatják.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A Piarista Gimnázium szülői szervezete

Jótékonysági bál 2019.

Jegyek kaphatóak a gimnázium portáján a február 2-án megrendezésre kerülő jótékonysági piarista bálra. Foglalja le helyét a bál honlapján!

Jegyár: 5000.-

Ideje: 2019. február 2.
Helye: a váci Piarista Gimnázium díszterme

A nagyszabású, tematikus rendezvénnyel ezúttal a rock and roll, mint zenei stílus kialakulásának bölcsőjéhez, az ’50-es évek Amerikájába teszünk virtuális látogatást és az abból kinövő, az egész világot felforgató és átmozgató tánc- és tömegkultúra páratlan gyorsasággal terjedő stílusjegyeit kíséreljük meg odaidézni a gimnázium patinás tereibe. Kötelező dresszkód nincs, de a stílusos megjelenés fokozza az esemény varázsát.

A váci Piarista Gimnázium szülői szervezete és a Magyar Piarista Diákszövetség szeretettel hívja az érdeklődő tanárokat, szülőket és a térségben élőket a városi szinten is kiemelt kulturális eseménynek számító rendezvényre, hogy a farsangi időszakban egy tartalmas és garantáltan fergeteges közösségi élmény részesei lehessenek. A jó hangulat közös megélése mellett fontos célunk, hogy a bevételekkel olyan fejlesztések valósulhassanak meg az iskolában, amelyre a gimnáziumnak más módon nem nyílna lehetősége. Ilyen volt korábban az iskola biológia és kémia szaktantermének kialakítása, új tantermi padok vásárlása, az osztálytermek kivetítővel való felszerelése és a könyvtárfüggönyök cseréje.

Idén egy kémiai labor kialakításának és berendezésének támogatására hívunk minden jószándékú támogatót. Ki tudja, talán e laborban majd olyan gyerekek szeretik meg a kémiát, akik egyszer majd fontos gyógyszerkutatásokkal járulnak hozzá a betegségek orvoslásához…

A rendezvénnyel kapcsolatos részletes információkat az iskola weboldalán és az esemény Facebook oldalán olvashatják, ahol folyamatosan frissülő információkkal állunk az érdeklődők rendelkezésére. 

A tombolára felajánlott tárgyakat januártól a portán gyűjtjük. Minden támogatást, felajánlást hálás szívvel köszönünk!

(A tombola fődíja egy 40.000 Ft-os utazási utalvány lesz, a TDM Travel Tours felajánlásából.)

Dr. Tapolyai Emőke előadása a Piarban!

2018. március 22.

Dr. Tapolyai Emőke pszichológus, felsővezetői coach.

Diplomáját - M.A. Klinikai és Pasztorál Pszichológia - az Ashland Theological Seminary-n, az Amerikai Egyesült Államokban szerezte. Tagja az Amerikai Keresztény lelkigondozók Társaságának (AACC), a Magyar Szexológiai Társaságnak és a CoachOK Szakmai Szövetségének.

Munkásságának alap meggyőződése, hogy szenvedéseink és próbatételeink ellenére mindannyian szabadok lehetünk, és kiteljesedett életet élhetünk egyénileg és kapcsolatainkban is. Célja, hogy segítsen elindulni másoknak az egyéni teljesség és a belső szabadság felé. Ebbe az irányba kalauzol minket a 2018.03.22-re meghirdetett előadása is, amely a nagyböjti időszak egy különleges „lelkigyakorlata” lehet, Krisztus szemével nézve önmagunkat.

Jótékonysági bál 2018.

Jubileumi jótékonysági bál 2017.

MÁR KAPHATÓK JEGYEK A PIARISTA BÁLRA a délutáni portástól és a szervező Hegedűs Szilviától (06/30 693-46-85). December 21-ig akciósan 4500 Ft-ért vásárolhatók a belépők!

A bál hivatalos honlapja a képre kattintva érhető el.

Ezen az oldalon folyamatosan frissülő információkat olvashat a Piarista Bálról.

MÁR KAPHATÓK JEGYEK A PIARISTA BÁLRA a délutáni portástól és a szervező Hegedűs Szilviától (06/30 693-46-85). December 21-ig akciósan 4500 Ft-ért vásárolhatók a belépők! 

2017. január 28.
Helyszín: Piarista Gimnázium díszterme
Fővédnökök: dr. Beer Miklós megyéspüspök úr, Labancz Zsolt tartományfőnök úr
Szervezők: Iskolai Szülői Szervezet

Program:
17.00 Kapunyitás
18.00 Ünnepi műsor
19.00 Díszvacsora
23.30 Tombolahúzás

Belépő: 5000 Ft (December 21-ig 4500 Ft)
Jegyek kaphatók az iskola portáján és a szervezőknél.

Szeretettel várjuk Önöket! Kezdjük vidáman az évet!

 

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo