Pályázatok

Az „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás civil szervezetek részére 2021” című, NEAN-KP-1-2021/3-000010 jelű pályázat keretében az iskolánkat támogató Berkes András Emlékére a váci Piarista Gimnáziumért Alapítvány 750 000,- Ft támogatásban részesült. A támogatás célja a civil szervezetek működésének támogatása.

A pályázati támogatás révén 2 db projektort és 2 db WiFi AP eszközt sikerült beszerezni, ezzel segítve az iskola digitális eszközparkjának és WiFi hálózatának fejlesztését. A korábban vásárolt multifunkciós nyomtatónkat új tonerekkel szereltük fel, az adminisztrációs és programszervezési feladatokhoz irodaszereket, papírárut vásároltunk. Az alapítványnál felmerült bankköltség és postaköltség finanszírozásához is hozzájárult a támogatás.

Támogatóink:

Az „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás civil szervezetek részére 2020” című, NEAN-KP-1-2020/3-000023 jelű pályázat keretében az iskolánkat támogató Berkes András Emlékére a váci Piarista Gimnáziumért Alapítvány 750 000,- Ft támogatásban részesült. A támogatás célja a civil szervezetek működésének támogatása.

A pályázati támogatás révén két laptopot sikerült beszerezni, mellyel az alapítvány irodai felszereltségét bővítettük. A korábban vásárolt multifunkciós nyomtatónkat új tonerekkel szereltük fel, ezzel az eszköz üzemeltetése idén is biztosított volt.
Az adminisztrációs és programszervezési feladatokhoz irodaszereket, papírárut szereztünk be. Az alapítványnál felmerült bankköltség és postaköltség forrását is e támogatás jelentette.

Támogatóink: 

 

 

vissza az Alapítvány honlapjára>>>

 

 

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo logo