PAD-nappal zártuk a tanévet

A tanév utolsó napján taps, füttyszó, labdapattogás, kopácsolás és hangos zene üthette meg a fülét annak, aki a Piarista Gimnázium előtt sétált el.

Ezek mind az iskola sportnapjáról szűrődtek ki, amelyet a PAD szervezett. Idén talán még nagyobb jelentőséggel bírt ez a nap, hiszen egy közös mulatsággal és sok játékkal tudtuk lezárni ezt a felemás, nehézségekkel teli, ugyanakkor különleges tanévet. 

Galéria a képre kattintva érhető el. 

A délelőtt folyamán számtalan sportban mérhették össze erejüket és tudásukat a diákok, zajlott az élet a tornatermeinkben, az udvaron, a folyosókon és a tantermekben. Kosárlabda, tollaslabda, kézilabda, röplabda, ping-pong, kidobó, sakk, floorball - fergetes hangulatú meccsekkel minden helyszínen. A kézművesség iránt érdeklődők üvegfestékkel és bőrrel dolgozhattak; a fizikumban több Ambu-baba életét is megmentették diákjaink, akik az újraélesztésről tanultak; a díszterem padlóján kopogtak a táncos lábak a Just Dance alatt. Kiderült, hogy ki a leggyorsabb az akadálypályán, ki tud a legpontosabban célba dobni, a legtovább hullahoppozni, ki bírja legtovább a planket és kinek hány húzódzkodás a maximum. A legtöbb szurkolót a focikupa vonzotta, annyira megteltek az ablakok és az árnyékos helyek érdeklődőkkel, hogy egyesek még a napon is hajlandóak voltak szurkolni. Az idei rendhagyó mini-kupát a 11.b osztály futballistái nyerték, szívből gratulálunk! A tanár-diák foci tudósítása a konstansonline.hu-n olvasható. Érdemes! 

 

Galéria a képre kattintva érhető el. 

Az ebédet (egy gyűrűs napfogyatkozás kíséretében) a konyha előtti parkolóban költötték el kisgimnazistáink - és más vállalkozó kedvűek -, majd az ízletes gulyáslevel és fánkok utáni mámorban a tanár-diák focimeccs borzolta a kedélyeket a műfüves pályán.

A napot a díszteremben a Piár-party zárta. Másfél óra önfeledt örömtánc, jó zene és sok nevetés emlékeivel indultak a nyári szünetre diákjaink.

Köszönjük minden résztvevőnek, segítőnek, hogy az évünk így fejeződhetett be!

Nagy Anna tanárnő

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka