Igazgatói hirdetés

2019. április 30.
Kedves Diákok!

 

  1. Pénteken lesz a végzős diákok ballagása. Kérem, hogy ezen a napon mindenki ünneplőben jöjjön iskolába. Az első 4 órát megtartjuk, a ballagás 12 órakor kezdődik. A ballagás után az osztályfőnökötök által hirdetett rend szerint lehet ebédelni. (Az ebédeltetés rendjét lásd a mellékletben.)
  2. A jövő héten, május 6-7-én, hétfőn-kedden az alsósoknak lelkigyakorlat, a felsősöknek tanítás lesz, a végzősök megkezdik érettségi vizsgájukat.
  3. Az érettségit a könyvtár folyosójára szervezzük, csütörtökig Az iskola fizikumi szárnya a Migazzi-lépcsőház felől közelíthető csak meg. A 10. C osztály ürítse ki termét, új ideiglenes termét (12. b terme) hétfőn foglalhatja el reggel.
  4. Az érettségi csendigényére való tekintettel a vizsgák első hetében az udvarra és a teraszra nem lehet kimenni.
  5. Sok örömteli versenyeredményről számolt be a PiárBlog az utóbbi hetekben. Különféle sportversenyeken (Diákolimpia, KIDS-versenyek), tanulmányi versenyeken, országos, megyei és városi megmérettetésen szerepeltek váci piarista diákok szép eredménnyel. Büszkék vagyunk Rátok, köszönjük a becsületes, szorgalmas munkátokat, amivel iskolánk jó hírét is viszitek. Hálás vagyok felkészítő tanáraitoknak, edzőiteknek nagyszerű munkájukért.
  6. Közelgő év végi vizsgákhoz, a tanévzáráshoz, javításokhoz kitartó, jó munkát, jókedvet és szorgalmat kívánok Nektek!

Vác, 2019. 04. 30. Kalász Ákos igazgató

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo