Videók

Migazzi családi nap a Váci Piárban

Iskolánk újraalapításának 25. jubileumát sok színes programmal ünnepeltük meg. Május 13-án családi napra hívtuk az iskolánk közösségéhez tartozókat, diákokat, tanárokat, szülőket, öregdiákokat, barátainkat.

Jubileumi interjú Labancz Zsolt tartományfőnök atyával

A 2016/2017-es tanév jubileumi év, az iskola újraindításának 25. évfordulóját ünnepeljük. A jubileum jegyében a PiárMédia stábja több iskolánkhoz kötődő személlyel készített interjút. Tartományfőnök atya Vácott töltötte novíciusi évét. Emlékeiről is mesélt nekünk.
Az interjút a Váci PiárMédia stábja készítette 2017 tavaszán.

Jubileumi Bál

A 2016/2017-es tanév jubileumi év, az iskola újraindításának 25. évfordulóját ünnepeljük. A jubileum jegyében meghirdetett ünnepségsorozat egyik kiemelkedő eseménye a január 28-án szervezett iskolai szülői bál volt.

Jubiláló iskolánkban járt a Duna Tv forgatócsoportja. Tanárokkal, diákokkal és a PiárMédiával forgattak.

Megszólalnak Futó Béla, Lobmayer Imre, Kalász Ákos tanár urak, Svajlina Kata, Kovács István, Hegedűs Anna, Újvári Lili diákjaink és a PiárMédia is feltűnik... A műsor teljes terjedelmében megtekinthető itt:

Ünnepi interjú Nagy Attila igazgató úrral

A váci Piarista Gimnázium újraindulásának 25. évében olyan emberekkel készítettünk ünnepi interjúkat , akik az elmúlt 25 évben fontos szerepet játszottak iskolánkban. A PIÁR-MÉDIA stábja karácsony előtt járt Kecskeméten, és Nagy Attila tanár úrral találkozott. Ő 1998 és 2003 között tanított a Váci Piárban. Pályája is itt kezdődött. Tanított, osztályfőnök volt, majd igazgatóhelyettes. Fontos szerepet játszott az iskola közösségi életének fejlődésében. Azóta is szeretettel gondolunk rá.

Ünnepi interjú iskolánk egykori vezetőjével, Nyeste Pál igazgató úrral

Nyeste Pál atya 13 éven keresztül igazgatta a váci Piarista Gimnáziumot. A jubileumi Patrocíniumra jelenik meg a vele forgatott interjú. Az iskola újraindulásának körülményei mellett sok személyes emlékről is beszélt. Az interjú a 25-ös jubileum tiszteletére készülő sorozat része, amelyet a Váci Piár médiagyakorlat stábja készített.

Patrociniumi Ki mit tud?!

A 25. jubileumi Patrocinium videofelvételét megtekinthetik itt. A felvételt Kalász Ákos tanár úr vágta össze.A tehetségkutató patrocíniumi Piár Ki mit tud?!-ot másodszor szerveztük meg. Idén is több mint ötven diák érzett magában kedvet, hogy színpadra álljon a vetélkedő válogatói során. A rendkívül színvonalas döntő sok örömöt okozott mindannyiunknak. Most a szülők, barátok is megtekinthetik. Jó szórakozást kívánunk!

Részletes beszámolót itt lehet olvasni.

Interjú Hollik István országgyűlési képviselővel, váci piarista öregdiákkal

Az újraalapítás 25 éves iskolai jubileumára interjúsorozattal készülünk. Az első interjút Hollik Istvánnal (2000B) láthatják. Az interjú teljes anyaga a Piarista Gimnázium médiagyakorlat-szakkörének munkája.

 

A PIARISTA GIMNÁZIUM ÚRAINDULÁSA VÁCOTT

Riportfilm Jelenits István egykori tartományfőnökkel, Bartos Ferenc egykori váci polgármesterrel, Moys Csaba egykori váci alpolgármesterrel. (Váci Egyházmegyei KatolikusTelevízió)

 

Az újraindulás utáni képekből válogatva készült el a slide-show. Jó szórakozást, nosztalgiázást mindenkinek. (Kalász Ákos, igh.)

Az újraindult Piarista Gimnázium 25 éves jubileumát ünnepeltük a Konstantin téren. A vágatlan felvételt Földváry Levente készítette a 10. b-ből.


Az ünnepség a Székesegyházban kezdődött tanévnyitó szentmisével (Veni Sancte) és egy dísztermi fogadással végződött. Az ünnepi műsort teljes terjedelmében megtekintheti alább.

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo logo