A váci Piarista Gimnázium hálája

Nagyrabecsülését, háláját és bátorítását fejezte ki a váci Piarista Gimnázium közössége az egészségügyben dolgozó orvosok, nővérek, ápolók, mentősök és mindenki felé, akik a világjárvány idején közvetlenül vagy közvetve fáradoznak a betegekért.

A váci Piarista Gimnázium és Kollégium közössége (diákok, tanárok, szerzetesek, szülők) üzeneteiből készült egy könyv, amit Kalász Ákos igazgató úr, Wettstein József házfőnök atya, Szászvárosi Balázs tanuló (6.a) és Kőhegyi Bernadett (szülő) adtak át szerdán a Jávorszky Ödön kórház vezetőinek és a váci mentőállomás dolgozóinak. A sok személyes üzenetet tartalmazó könyvbe belelapozhatnak rövid pihenő idejükben a betegágy mellett dolgozók. A kórház minden osztályára és a mentőállomára is jutott egy-egy példány. Találhat benne személyes megerősítő, biztató, hálás szót mindenki, aki kézbe veszi! Erőt meríthetnek belőle azok, akik most erejükön felül dolgoznak a betegek gyógyulásáért. Szimbolikusan az egész társadalom nagyrabecsülését kifejezik az üzenetek, hiszen fiatal gyerekek, diákok, szülők, tanárok, nagyszülők és szerzetesek írták őket. - mondta Kalász Ákos igazgató úr.

Az ajándékokat az intézmény dolgozói nevében, dr. Urbán Edina főigazgató főorvos és dr. Király Edit ápolási igazgató köszönték meg.

A kiadvány lapozható formában itt érhető el:

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka

Támogatók: logo logo logo logo
logo logo