Öregdiák-felmérés - PIÁRHÁLÓ

FELMÉRÉS A MAGYAR PIARISTA DIÁKSZÖVETSÉG ÚJ KEZDEMÉNYEZÉSÉRŐL

A Magyar Piarista Diákszövetség (MPDSZ) a teljes, magyar, piarista iskolákba járt öregdiák közösség megszólítását és összekapcsolását tervezi egy „piarista közösségi médiaként” működő online platform fejlesztésével. Ezzel kapcsolatban előzetes, átfogó felmérést készít a célcsoport körében.
PiárHáló néven indítaná el modern közösségi platformját a Magyar Piarista Diákszövetség, amelynek elsődleges célja a magyarországi piarista öregdiákok aktív módon és minél több ponton történő összekapcsolása, az őket érintő  közösségi élet fejlesztése,  élővé tétele. Az MPDSZ e kezdeményezésével mobilizálni szeretné mindazt a kapcsolati, bizalmi, privát, közösségi és üzleti tőkét, amelyet egy egész életet meghatározó hitbéli, erkölcsi és szellemi nevelés alapozott meg az Alma maternek köszönhetően.
A jelenleg fejlesztés alatt álló, zárt rendszerhez bármely magyar piarista iskolában tanult öregdiák csatlakozhat majd MPDSZ-tagsági státusz nélkül, ingyen és kötelezettség mentesen. A megadott adatokat üzemeltetőként kizárólag csak az MPDSZ kezeli a megfelelő GDPR-szabályok szerint.
Ezúton kérjük, hogy amennyiben piarista öregdiák, válaszoljon az hiperlinken elérhető MEGALAPOZÓ FELMÉRÉS kérdéseire, amellyel segíti az MPDSZ előkészítő munkáját! Egyben kérjük, hogy ezt a felhívást juttassa el az összes piarista öregdiák ismerőséhez, a piarista nagycsalád közösségeihez!
A kérdőív kitöltésének határideje: 2020. június 30.
 
Köszönjük ezúton is segítő közreműködését!
PIARISTA REND MAGYAR TARTOMÁNYA

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka