Természettudományos labor - tégláról téglára

Iskolánkban fontos szerepe van a természettudományos tárgyaknak. Ezt szolgálják a pedagógiai újító gondolataink nyomán bevezetett ++ képzéseink biológia és fizika tárgyból 9-10. évfolyamon, és a moduláris rendszerben szervezett biológia fakultáció 11-12. évfolyamon. Képzéseink hatékonyságának növelése és az élményszerű, gyakorlatorientált tanórák érdekében komoly infrastrukturális fejlesztést tervezünk.

Egy természettudományos labor-előadó termet szeretnénk létrehozni az első emeleten. Eszköz- és térfejlesztésben gondolkodunk, hogy a már meglévő kémia és biológia terem, valamint a hozzájuk tartozó szertár jobban kiszolgálja a fenti célokat, és megfeleljen a modern kor kihívásainak, a tanári-tanulói elvárásoknak.   

 

A labor-előadó előzetes tervét szaktanáraink pedagógiai szempontokból egyeztették egy építészmérnökkel már tavaly decemberben, és azóta is folyamatosan történnek apróbb módosítások. A labor gyakorlati megvalósításához sok inspirációt nyújt a 2011-ben átadott budapesti Leövey-labor, valamint a kecskeméti Ötvös Diáklabor, ahová tanulmányutakat szervez a project team.

Az iskola Szülői Szervezete a 2019. évi jótékonysági Piarista Bál bevételét erre a támogatási célra ajánlja fel. Ehhez a nagyköltségvetésű (többtíz milliós) beruházáshoz keresünk további kisebb-nagyobb támogatókat téglajegyek (5, 10, 100, 500 ezres, valamint 1 milliós címletekben) árusítása formájában. Kérjük, lehetőségeik szerint támogassák céljainkat!

A téglajegyek megvásárolhatók a portán, nagyobb címletű támogatás felajánlását jelezzék levélben a igazgato@vac.piarista.hu vagy a kalasz.akos@vac.piarista.hu címen.

Aki átutalással szeretné az alapítvány számlájára utalni a címzett támogatást, jelezze közleményben: "téglajegy". A téglajegyet elküldjük önöknek.

Számlatulajdonos neve: Berkes Piarista Alapítvány
Bankszámlaszám: 11742094-20141666

  • Magánszemély esetén tüntessék fel a tanuló nevét és osztályát, hogy meg tudjuk köszönni támogatásukat. Magánszemély befizetése után, az érvényes rendelkezések szerint nem jogosult adókedvezményre.
  • Vállalkozások esetén kérjük a cég neve és címe mellett adják meg a vállalkozási adószámot, hogy az adókedvezményhez szükséges igazolást kiállíthassuk.

Hálás köszönettel iskolánk közössége nevében:

Kalász Ákos - igazgató

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka